Yangın Merdiveni Kapısı Için 5-İkinci Trick

Wiki Article

Bu nedenle elan yüce bir fiyata mevla olabilmektedir. Kalitesiz bir yangın bapsı, yangın sırasında dulda sağlamlamaz ve bu nedenle elan az bir fiyata sahiptir.

Mono blok gövde mimarisı branş sistemi veya panik pas sisteminin kilidin bağırsakinden güzeşte 4 tane cıvata ile bir birine ilişkilanması ile katkısızlanmaktadır.

Binalarda belirli standartlarda görev alması müstelzim yangın kapıları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması gereken kuralları muhtevaermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 temellığı altında toplandığını ve tüm firmaların bu ortak standarda uyması gerektiği görülmektedir.

Bunun dâhilin de tecrübeli yangın bapsı firmalarının teknisyenlerinin hevesli şekilde montajı gerçekleştirmeleri esastır.

Yangın bapsı kolu acil durumlarda çıkış kolu olarak kullanılan yangın bapsı aksesuarıdır. ürkü par olarak da bilindik bu kollar düzgülü kapı kolu kabilinden olabilir.

Sırça yangın kapıları: Bu tip yangın bapları, cam malzemesinden mamultır ve ekseriyetle modern binalarda kullanılır.

Göksu Kapı üretim alanlarında mahir ekibimiz aracılığıyla belirlenen dokumadaki Yangın Kapıları en ali kalite ve en şayan paha politikamıza yönlü olacak şekilde üretilir.

Yangın bapsı fiyatları ürün özelliklerine ve kalitesine nazaran tadil göstermektedir. Hediyeı etkileyen baz amil kapının tehlikee peklik seviyesidir. Bu ode peklik seviyesi de bu mevzuda yetkilendirilmiş olan TSE kabil sertifikasyon ve belgelendirme kuruluşları aracılığıyla yapılan testler sonucunda belirlenmektedir.

Yangın bapsı ivedili çıkış için kullanılacaksa o devir mukteza koşulları / standartları sağlayan doğrusu yangın dayanıklılık belgesi olan bir kapı kullanılması gerekmektedir. Bu durumda kapı kanadı içinde yalıtım olarak taş yünü ve kırmızıçıpan zorunlu olarak bulunmalıdır. Kapıda kullanılan sac lakırtıınlığının da en az 1.

Sertifikalar: Yangın kapkaloriın sertifikalı olup olmadığı, fiyatını etkileyen bir özge faktördür. Sertifikalı bir yangın bapsı, uluslararası standartlara yaraşıklı olarak test edilmekte ve onaylanmaktadır.

Yangın Bapsı kötü sızdırmaz özelliğe mevla olması nedeniyle yangın çabucak insanların esrar zehirlenmelerinden de korunmasını sağlamlar. Bu kapılar dışarıya hak ve kolaylıkla açılabilen örgüya sahiptir.

Göksu Kapı olarak üretimini yapmış olduğumız Yangın Kapılarını en birinci sınıf malzemeleri kullanarak istek edilen konstrüksiyonda yapım yazar, montaj ve onarma vetirelerinde lazım mekanizmaların tedarik edilmesi sürecinde de sorum alıyoruz.

Yönetmelik, yangın merdivenlerinin asgari boyutları, ağırlık taşıma kapasiteleri ve gerekli yangına peklik dereceleri dahil olmak üzere yangın merdivenlerinin çeşitli yanlarını umumi olarak kapsar. Yangın merdivenlerinin yerleşimini ve erişilebilirliğini belirtir ve binanın bütün katlarından ve alanlarından kolayca erişilebilir olmalarını esenlar.

Çift kanatlı yangın kapısı binanın mimari binası özellikle başlamak üzere yararlanma amacına ve kullanan eş skorsına gereğince tasarlanan bapdır. Aynı anda birfena insanoğlunun kullanabileceği tarzda dizayn edilen çift kanatlı yangın kapıları, faik binalar ile aynı anda yüzlerce insanoğlunun bulunmuş Yangın Kapısı olduğu allıkışdoneş merkezleri, hastaneler, fabrikalar yahut okullar gibi binalarda tercih edilmektedir.

Report this wiki page